2024.05.29.
Vegyiáru nagyker

Vegyiáru nagyker

A vegyiáru nagyker manapság már nem ugyanazt jelenti, mint pár évvel ezelőtt. A legtöbb vegyi áru nagykereskedés ugyanis sokat tanult az elmúlt évek online kereskedelmi trendjeiből, mint például az affiliate marketing és a dropshipping, melynek során a termékeiket direkt értékesíthetik a fogyasztóknak, anélkül hogy jelentősebb kiskereskedelmi egységek és áruházak tovább emeljék az áraikat. A nagykereskedések természetesen lényegükben nem változtak meg, hiszen még mái napig jellemző a különféle kiskereskedelmi egységes és szupermarketek ellátása bizonyos termékekkel.

A különbség csupán az elvben van. Bizonyos mennyiségű terméket online kereskedők vesznek át bizományi alapon, melynek eladása után jutalékot kapnak. A legtöbb helyen legalább is a kereskedő már nem tart fent raktárat a termékből, így a nagyker kis mennyiségben is értékesít termékeket.

Mit jelent mindez?

Az Ön otthonában használt legtöbb vegyiárut és tisztítószert Ön már jutányos áron beszerezheti online webáruházakon keresztül akár nagykeráron is. Ez azért önmagában sokkal pozitívabb, mint többszáz, vagy akár ezer forint ráfizetése egy-egy kiskereskedelmi felárra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését olvasson tovább, és egy remek lehetőséget mutatunk be Önnek!

Ön rajtunk keresztül most nagykereskedelmi áron juthat hozzá vegyi árukhoz és tisztítószerek széles választékához anélkül, hogy az apró kiszerelések miatt kellene aggódnia. A háztartási vegyi áru ugyanis nem hétköznapi fogyasztási cikk, így viszonylag hosszú ideig eláll. Nagykereskedelmi áron sokkal nagyobb kiszerelést kap ugyanazért az összegért, amiből az adott vegyiárut a közértben vásárolná meg.

A vásárlás nagyon egyszerű. Ön kiválasztja az Ön által vásárolni kívánt terméket, és a kosárba helyezi, majd a fizetési tranzakciót követően rendelését el is indítjuk! Rendszerünk lényege, hogy az ön által megvásárolt vegyi árukból nem halmozunk fel készletet, hanem a rendelését egyből a nagyker teljesíti, ezért az olcsó árak.

Felejtse el a költséges vegyiáru vásárlást egy életre, szerezze be webshopunkban olcsón! Amennyiben felkeltettük érdeklődését további információért kattintson ide!