2024.07.19.
Grapefruitmag kivonat: a természet adta antibiotikum

Grapefruitmag kivonat: a természet adta antibiotikum

Sokat olvasott már a grapefruitmag kivonat jótékony hatásairól de arról még sehol sem látott információt, hogy miből és hogyan is készül ez a legendásan jótékony kivonat? Olvassa el az alábbi rövid összefoglalót és kapjon választ kérdéseire!

Miből készül tehát a grapefruit gyümölcs magjából készült kivonat?

A sokoldalú felhasználhatóságáról és jótékony hatásairól métán híres gyümölcsből a magját és a gyümölcshúsa egy részét használják fel ahhoz, hogy előállítsák a kivonatot. A grapefruit magjából ugyanis számos 100%-ban természetes antibiotikum kinyerhető, amelyek miatt a kivonat többek között erős gomba- és vírusölő szerként alkalmazható.

A grapefruit magjából továbbá kivonható egy olyan összetevő is, ami a káros sejteket felépítő belső anyagokat veszi célpontul, azokat teljes mértékben elpusztítva. Ez a folyamat külső vegyianyagok bevétele nélkül, egy természetes folyamat keretében zajlik le, így a szervezetet nem éri semmiféle káros külső hatás. Az ártalmas baktériumok, gombák, vírusok, paraziták és más mikroorganizmusok tehát anélkül semmisülnek meg, hogy az őket elpusztító folyamat az emberi testet bármilyen formában is gyengítené, vagy károsítaná.

A grapefruitmag kivonat ráadásul nem csak egy-két vírust, vagy baktériumot képes elpusztítani, hanem komplett baktériumtörzsek ellen is hatásos lehet! Ezáltal a fentiekben már említett káros baktériumok, gombák, paraziták, mikroorganizmusok és vírusok százait tűzi ki célpontjául, majd hatékonyan semmisíti meg azokat. Ehhez ráadásul már egy meglepően kicsi mennyiség is elég a kivonatból!

A grapefruit magban gyógyító alkohol is található. Meglepően hangzik? Pedig nem az. Természetesen nem a boltok polcain fellelhető alkoholra kell gondolni, hanem úgy kell elképzelni a folyamatot, mintha a grapefruit magja egy teljes mértékben természetes fertőtlenítőszert tartalmazna. Ennek a természetes és egészséges alkoholnak a jótékony hatásait az élet számos területén felhasználhatja. A mag kivonatával többek között sebeket kezelhet, felületet tisztíthat, vagy akár az ivóvízhez is adhatja, mintegy természetes, külső fertőtlenítőszert!

És végezetül a legjobb hír! Ha a grapefruitmag kivonatot a termék előírásainak megfelelően alkalmazza, úgy semmiféle mellékhatása nincs. A kivonat nem mérgező és allergiás tüneteket sem okoz. Ráadásul természetes anyag lévén a környezetünket sem károsítja, hiszen a gyümölcsben semmiféle mesterséges adalék nem található meg, illetve olyasmi, aminek a lebomlási folyamata problémákkal járna Földünk számára.

Kell ennél több?