2023.10.04.
Miért a Brilliance üzemi zsíroldó tisztítószert válassza?

Miért a Brilliance üzemi zsíroldó tisztítószert válassza?

Gazdaságos döntés cégek részére – időben és pénzben is

A Brilliance üzemi zsíroldó terméket Magyarországon gyártják, magyar cég fejlesztésében. Az átláthatóság, környezettudatos és fenntartható gazdaságpolitika, innovatív fejlesztések jellemzik a Billicance cégét. Ebben a szellemben született meg a Billiance üzemi zsíroldó tisztítószer is, ami a lehető legkíméletesebb hatóanyagokkal, ám annál nagyobb hatékonysággal segíti az üzemi konyhák és az ahhoz tartozó felszerelések tisztán tartását.

Kifejezetten a többszörösen és erősen oda égett szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki a Billirance üzemi zsíroldót. A gyártó kifejezetten ajánlja az élelmiszeripar és a vendéglátóipar konyháiba is – tűzhelyek, elszívók, kemencék, füstülők tisztítása sem okoz problémát a terméknek. Fontos viszont arra oda figyelni, hogy a Brilliance üzemi zsíroldó nem használható alumíniumon, horganyon, és olyan festett felületeken, ahol nem a festék eltávolítása a cél – röviden, azokon a felületeken, amik erős lúgokkal szemben nem ellenállók.

Nagy előnye a Brilliance üzemi zsíroldó alkalmazásának, hogy időt és pénzt spórolnak vele használói. Hidegen és melegen is alkalmazható zsíroldó, amit a maximális hatásfok érdekében habzó formában fejlesztettek ki. Ennek jelentősége, hogy a Brilliance üzemi zsíroldó nem  fog lefolyni a nem teljesen síkfelületekről sem – a hab ott marad, és maximális hatást képes kifejteni. Ezzel elkerülhető a dörzsölés, a tisztítószer pazarlása és a fojtogató, nehezen eltávolítható mennyiségű zsíroldó felhalmozása a tisztítandó felületen.

A gyártói ajánlás szerint kétféle módon érdemes felhasználni a Brilliance üzemi zsíroldó hatását. A szuper koncentrátum nem csak az árában gazdaságos megoldás, amennyiben nagyon erős szennyeződésekkel kell szembe szállnia a zsíroldónak, érdemes ezt választani. Minél kisebb hígítási arányban használjuk a terméket, annál koncentráltabb lesz a hatásfoka. Közepesen szennyezett konyhák és eszközök esetében a koncentrátum is elég, ennek a hígítási ajánlása a gyártó által 1:5 és 1:100 között mozog. Általános ajánlás, hogy a behatási idő és a megfelelő hígítási arány kitapasztalása után tudja a legnagyobb hatékonysággal felhasználni minden vendéglátóegység és élelmiszeripari vég a Brilliance üzemi zsíroldó hatását. Egy hosszú műszak után, nagyban képes lerövidíteni a takarítási feladatokat – legyen az áztatással vagy melegítéssel alkalmazva, ráadásul nem hagy fojtogató és maró szagot sem maga után. Ezzel pénzt és időt is spórolnak használói, hiszen kevesebb is elég belőle a hatásos alkalmazáshoz, ráadásul nem szükséges mindenféle egyéb szerekkel elnyomni a szagát és a kezelt felületről eltüntetni a nyomát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.