2024.07.19.
Gree klíma akció

Gree klíma akció

Mielőtt vége a nyárnak, még vár ránk pár borzasztóan meleg nap és úgy tűnik, még csak most jön az igazán meleg. Mielőtt beletörődnénk a hőségbe, válasszunk a Gree klíma akció termékeiből és élvezzünk a lakás hűvösét. De miért éppen a Gree?

Kevesen vannak, akik átlag emberként ismernek tipikusan csak klíma gyártó cégeket. A Gree talán nem ismerős mindenki előtt, de a Klíma szakemberek igen jól ismerik és ajánlják termékeit. A kínai cég már évtizedek óta jelen van a világpiacon folyamatosan bővülő termékkínálatával. Érdemes az akciós termékek közt válogatni, hiszen akár 10 ezer típus közül is választhatunk. Találhatunk készüléket több szintes családi házunk, több emeletes raktárépületünk, de akár kis garzonlakásunk fűtésére is.

A Gree klímák hűtőközege nem károsítja a környezetet, így bátran használhatjuk. Természetes anyagokból készült szűrőbetétet is vásárolhatunk a klímánkhoz, így megspórolhatjuk a klímatisztítás árát. Ez a szűrő elpusztítja a klímában megjelenő kórokozók 95 %-át és tisztítja a levegőt is.

A Gree légkondicionálók mindegyike inverterrel ellátott. Az inverter arra szolgál, hogy a klíma működése közben annyi áramot vegyen fel, ami a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges. A régi klímamodellekkel hol leállítak, hol bekapcsoltak, ezzel jelentős árammennyiséget vettek fel hirtelen, amit a rosszabb kiépítésű áramhálózatok igencsak megterheltek. A Gree inverteres klímáit olyan ilyen áramhálózattal rendelkező ingatlanokba is beszereltethetjük.

Ezen felül ezek a klímák legtöbbje nemcsak hűtésre, de fűtésre is alkalmazhatjuk. Akár -15 Celsius fokos kinti hidegben is képesek lehetünk felfűteni ingatlanunkat, minimális áramszámla növekedés mellett. A Gree fűtő klímái ráadásul automatikus leolvasztás funkcióval is rendelkeznek, aminek köszönhetően a fűtés fennakadás nélkül működhet.

A Gree klíma akció kapcsán jelentős összeget spórolhatunk meg. Ráadásul ha tudjuk, mennyit tudunk szánni a készülékre, akár még egy nagyobb teljesítményű vagy felszereltebb klímát is vásárolhatunk. De ne feledjünk, hogy minden esetben kérjük szakértők segítségét, hiszen nem tudhatjuk pontosan, hogy a mi ingatlanunk adottságai milyen készüléket igényelnek. El kell döntenünk, hogy fűtésre is szeretnénk-e használni a klímát.

Tehát ne habozzon, kérje szakértő klímaszerelőink tanácsát és rendelje meg saját klímáját még ma!