2024.05.29.
Villanybojler szerviz

Villanybojler szerviz

Fontos, hogy a háztartási gépeket, az elektronikai gépeket mindig csak hozzáértő kezek kezeljék egy esetleges meghibásodás során, nem szabad megkockáztatni, hogy valamilyen baleset következzen be. Ezért is nyújtunk mi több segítséget, ha villanybojlerekről van szó!

Különböző szolgáltatásainkat igénybe veheti Ön is, ha meghibásodik a bojler. Nincs olyan villanybojler, amit nem tudunk megjavítani. Villanybojler szerviz a legalacsonyabb árakon, profi és megbízható szakemberekkel. Ha kisebb elektromos hibára panaszkodik, akkor mi ott helyben is meg tudjuk javítani a bojlert és Ön máris használhatja is azt.

Sokszor megesik, hogy a bojlerek sok év után lyukasok lesznek, mi erre a problémára is tudjuk a megoldást.

Azonban ha arra kerül a sor, hogy a villanybojlert le kell cserélni, illetve nincs ki bekösse, leszállítsa, akkor is számíthat ránk. Nem szabad olyanra bízni, aki nem ért hozzá, mert egy esetleges áramütés is adódhat belőle.

HAJDÚ bojlereknél előfordult több esetben is, hogy a vízkő nagyon megrongálta a bojlert és azt hitték, hogy az már menthetetlen. Szerencsére mi tudjuk, a vízkővel mit kell tenni, hogy a megszokott bojlert ne kelljen lecserélni.

A gyors szolgálatunk non stop működik Budapesten és Pest megyében is, hívjon bátran minket bármikor. Többnyire ISEA, ARISTON, ELNET, KRISTAL bojlereket részesítünk előnyben, hiszen ezekhez a típusokhoz biztosan van megfelelő szerszámunk.

De mint említettük, minden bojlerhez értünk! Hívjon ön is minket, ha sürgősségi bojler szerelésre van szüksége, mert mi bármikor a rendelkezésére állunk. Mindig könnyebb megjavíttatni a régi bojlert, mint venni egy újat, természetesen a pénztárcánk is örül annak, ha olcsóbban kijövünk a slamasztikából.