2024.07.19.
Brendan Fraser jelentősen meghízott egy szerep kedvéért Brendan Fraser

Brendan Fraser jelentősen meghízott egy szerep kedvéért

A híres „A múmia” című film sztárja, új arculattal lepte meg a rajongókat. A színész 270 kilogrammosan jelent meg előttük. Brendan Fraser Darren Aronofsky „A bálna” című drámai filmjében játszott szerepe miatt folyamodott ilyen változtatásokhoz. A film bekerült az augusztus 31. és szeptember 10. között megrendezésre kerülő 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjába is. A forgatáson készült első állóképen csak a színész feje látható, de már most látszik, hogy teljesen átalakult az elhízott főszereplő képében. „A bálna” cselekménye egy Charlie nevű férfi történetét meséli el, aki egy szerette elveszítése és a kényszeres evés miatt 270 kilogrammra hízott.

A főhős megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát 17 éves lányával, aki dühös az apjára, amiért elhagyta a családot. Brendan Fraser karrierje utolsó éveiben jelentősen meghízott „A múmia” forgatásán elszenvedett sérülése és személyes problémák miatt. A rajongók azonban még jól emlékeznek arra, hogy ez nem volt mindig így és fiatalon a színész sportos alakját meglehetősen sokan irigyelték. Korábban Brendan Fraser elárulta, hogy smink segítségével sikerült belebújnia a 270 kilós férfi szerepébe. A színész beszélt az új szerepéről és bevallotta, hogy nem volt könnyű beleélnie magát az elhízott karakterbe.

Étkezési szokások stressz idején

Az emberek gyakran használják az evést arra, hogy megbirkózzanak a stresszes helyzetekkel. Minél nagyobb a stressz, annál nagyobb az étvágy. Ezért nem meglepő, hogy ma már nagy az igény a túlevéssel kapcsolatos témákra, ha szorongás, pánik, depresszió és egyéb kellemetlen élmények jelentkeznek. Hogyan lehet visszaállítani a helyes étkezési szokásokat? A colore.hu táplálkozási szakértői most erről beszélnek. A tápláló, tápanyagokban gazdag ételek nemcsak az általános egészségi állapotot javíthatják, hanem a stressz ellen is felléphetnek.

Ha a hűtőszekrényt olyan egészséges élelmiszerekkel töltjük meg, amelyek segítenek jóllakni és nem csupán üres kalóriákat tartalmaznak, mint például az édességek, chipsek és szénsavas italok, az megfelelő módja annak, hogy megelőzzük az esetleges egészségtelen döntéseket, olvashatjuk a colore.hu weboldalon. A kiadós ételek magas fehérje-, rost- és egészséges zsírtartalmúak. A diófélék, magvak, hüvelyesek, olajos halak, leveles zöldségek és növényi olajok jó példák a tápláló és kiadós ételekre, amelyek jóllakottá tesznek, megakadályozzák a túlevést és kezelik a stresszt. A stresszes időkben fontos odafigyelni az általános egészségünkre. Ne feledkezzünk meg a megfelelő alvásról sem, mert enélkül a stressz elleni harc veszett ügy, figyelmeztet a colore.hu.