2024.07.19.
SEOzseni: a keresőoptimalizálás fontosságát nem becsülhetjük alá

SEOzseni: a keresőoptimalizálás fontosságát nem becsülhetjük alá

Amikor vállalkozást indítunk, ma már nem elég egy cégér, egy szép, dekoratív bolt, és nem elég egy kiragasztott hirdetés néhány hirdetőoszlopon. Ez már mindenkinek egyértelmű, főleg, aki például nagyobb településen tervez üzletet nyitni, nem is beszélve azokról, akik például internetes szolgáltatást, vagy webáruházat üzemeltetnek.

A Google mint keresőmotor elterjedésével, mely az utóbbi kevesebb, mint 22 évre tekint vissza (hiszen magát a Google keresési mechanizmusát, a PageRank eljárást ekkor szabadalmaztatták) azoknak a cégeknek, akik ténylegesen megfelelő számú vásárlót, érdeklődőt szeretnének elérni, elkerülhetetlenné vált nem csak maga az interneten való megjelenés és az igényes, színes internetes tartalomépítés, de az is, hogy keresőoptimalizálás segítségével (angolul search engine optimalization (SEO, magyarul keresőoptimalizálás) elérjék azt, hogy a weboldaluk a keresést használva a lehető legjobb helyre kerüljön a találatok között.

Hiába építünk ugyanis igényes vállalkozást, hiába első osztályú a termékeink, szolgáltatásaink minősége, és hiába tökéletes a marketingstratégiánk, a keresőoptimalizálás kihagyásával, annak megkerülésével gyakorlatilag feleslegesen dolgozunk. Épp úgy, mintha például boltunkat a föld alá építenénk, vagy elrejtve egy sötét erdőben. Keresőoptimalizálás nélkül az emberek egyszerűen nem fognak rátalálni az oldalunkra.

Az, hogy magunk próbáljuk megoldani, hogy a Google találatai között jó helyen szerepeljünk, maga a Google nemrég megújított algoritmusa miatt, és amiatt sem tanácsos, mert valljuk be, ki szeretne azzal foglalkozni a nap nagy részében, hogy folyamatosan úgy alakítsa a weboldal tartalmát, hogy valamilyen módon előnyösebb helyet kapjon a weblapja? Sokkal fontosabb abba fektetni az energiánkat, hogy termékeink, szolgáltatásaink a legjobbak legyenek a piacon, és sokkal jobb, ha olyanokra bízzuk a keresőoptimalizálás összetett feladatait (legyen az a linképítés, tartalomépítés, bármi, ami a keresőoptimalizálás része), akik kifejezetten erre szakosodtak, rálátásuk, tapasztalatuk van abban, milyen eszközökkel kell élni egy weblap esetében, hogy kikerüljünk „az erdőből” , a „felszínre jussunk”, sőt, hogy adott esetben szinte mi fogadjuk az érdeklődőket világszinten az első helyen a Google-keresőben.

A SEOzseni egy online adminisztrációs rendszer, ahol a linképítés és keresőoptimalizálás bonyolult feladatait könnyen el lehet végezni

A keresőoptimalizálás nagyon fontos eszköz a bevétel növelésében. A Google helyezés jelentős javításához nem elég a hagyományos SEO. Összetett szaktudásra van szükség, ami ma már messze túlmutat a linkkatalógus regisztráción. Ezért készült a SEOzseni.

A SEOzseni az ország egyetlen profi SEO (keresőoptimalizálás) szoftvere. A küldetése, hogy a linképítés és keresőoptimalizálás bonyodalmaitól mindenki megszabaduljon. Egyetlen kávészünet alatt, néhány kattintással elvégezhető a SEO komoly szaktudást igénylő feladatai. Ezzel a szoftverrel már élmény a keresőoptimalizálás, mert az időt hasznosan lehet eltölteni – ahelyett, hogy napokat kellene szenvedni az adatok begyűjtésével és feldolgozásával.