2024.05.29.
Milyen típusai vannak a tartályoknak vagy katettáknak az ecigi készülékekben?

Milyen típusai vannak a tartályoknak vagy katettáknak az ecigi készülékekben?

Az e-cigarettákhoz használt tartályok vagy kazetták különböző típusokban és stílusokban elérhetők, és a felhasználók igényeinek és preferenciáinak megfelelően választhatnak közülük. Néhány közülük:

  1. Clearomizerek: Ezek a tartályok átlátszó műanyag vagy üveg anyagból készültek, amelyek lehetővé teszik az e-folyadék szintjének könnyű megfigyelését. Általában cserélhető tekercsekkel és cserélhető légáramlással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az íz és gőzképzés testreszabását.
  2. Pod rendszerek: Ezek a tartályok általában kisméretűek és könnyen cserélhetők. A pod rendszerekben a tartály és a tekercs egyetlen egységként működik, ami egyszerű használatot és karbantartást eredményez.
  3. RTA-k (Rebuildable Tank Atomizers): Ezek a tartályok a felhasználók saját tekercseit és vattájukat használják. A felhasználóknak lehetőségük van saját tekercseket építeni és telepíteni, ami teljes mértékű testreszabhatóságot eredményez.
  4. RDA-k (Rebuildable Dripping Atomizers): Ezek a tartályok általában nem tartalmaznak tartályt, hanem közvetlenül a tekercsre cseppentették az e-folyadékot. A RDA-k gyakran nagyobb gőzképzést és intenzívebb ízeket eredményeznek.
  5. Sub-ohm tartályok: Ezek a tartályok alacsony ellenállású tekercseket használnak, ami nagyobb gőzképzést és intenzívebb ízeket eredményez. Általában nagyobb méretűek és nagyobb teljesítményűek, így alkalmasak a közvetlen tüdőre (DTL) vagy a nagyobb teljesítményű gőzképzésre.

Ezek csak néhány példa a tartályok vagy kazetták típusaira az e-cigaretták világában. A választás attól függ, hogy milyen típusú élményt keres a felhasználó, és mennyire fontos számára a testreszabhatóság, az ízek és a gőzképzés.