2024.06.15.
Diszpécser állás Tatabányán, tapasztalattal rendelkezőknek a Láng Kereskedelmi Kft-nél

Diszpécser állás Tatabányán, tapasztalattal rendelkezőknek a Láng Kereskedelmi Kft-nél

A Láng Kereskedelmi Kft., amely Tatabánya egyik elismert vállalata a logisztikai és kereskedelmi szektorban, jelenleg tapasztalt diszpécser munkatársat keres. A Diszpécser állás Tatabányán, tapasztalattal rendelkezőknek a Láng Kereskedelmi Kft-nél lehetőség ideális azok számára, akik rendelkeznek a szükséges ismeretekkel és készségekkel a logisztikai operációk hatékony koordinálásához. A munkakör magában foglalja a szállítmányok ütemezését, a járművek karbantartásának nyomon követését, valamint a sofőrökkel és ügyfelekkel való kommunikációt. A pozíció kiemelt szerepet játszik a cég működésében, hiszen a diszpécser gondoskodik arról, hogy a szállítási folyamatok zökkenőmentesen, határidőre és költséghatékonyan valósuljanak meg.

Az ideális jelölt számára elengedhetetlen a tapasztalat ezen a területen, mivel a munka magas szintű szervezőkészséget és problémamegoldó képességet igényel. A Láng Kereskedelmi Kft. különös figyelmet fordít arra, hogy diszpécser csapatát olyan szakemberek alkossák, akik képesek felelősségteljesen kezelni a váratlan helyzeteket és hatékonyan kommunikálni a kollégákkal és partnerekkel. A munkakör betöltéséhez szükséges további kompetenciák közé tartozik az IT rendszerek magabiztos használata, mivel a diszpécser napi munkáját számos szoftver és adatbázis támogatja, amelyek segítségével nyomon követhető a fuvarok állapota és az erőforrások felhasználása. Az állás remek lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre és a karrierépítésre azok számára, akik szeretnének részt venni egy dinamikusan fejlődő cég napi működésében, és hozzájárulni annak sikeréhez a logisztika területén.
A Láng Kereskedelmi Kft. munkahelyi környezete támogató és dinamikus, amely elősegíti a szakmai növekedést és a csapaton belüli együttműködést. A vállalat elkötelezett amellett, hogy munkatársaihoz hosszú távú, stabil munkalehetőséget biztosítson, így az itt dolgozók valóban értékes tagjai lehetnek a cégnek, miközben szakértelmüket és tapasztalataikat kamatoztatják.