2024.06.18.
A fogaink egészségéről se feledkezzünk el!

A fogaink egészségéről se feledkezzünk el!

Ha az egészségünk a téma, akkor nagyon sokaknak erről az egészéges táplálkozás, a megfelelő mozgás és esetleg az elegendő alvás jut az eszébe. Habár ezek mind fontosak a jó egészségügyi állapotunk fenntartása érdekében, ne feledkezzünk meg a szemünk és a fogaink egészségéről se! Ugyanis ezek is hozzánk tartoznak. Ha valaki még nem szemüveges, akkor ő nagyon hálás lehet, hogy rendesen lát, és mindent meg is kell tennie annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Sokszor az emberek csak akkor értékelik a jó dolgokat, ha már bekövetkezett valami rossz. Utólag mindig könnyű okosnak és hálásnak lenni. Éppen ezért, ha megtanuljuk már most értékelni a jót, akkor figyelni is fogunk rá. Ez ugyanígy igaz a fogainkra is. Ne csak akkor menjünk el fogorvoshoz, ha már fáj és nem tudunk vele otthon mit kezdeni… Sokkal jobbat teszünk vele magunknak és a fogainknak is, ha rendszeresen, legalább évente egyszer elmegyünk fogorvoshoz vagy dentálhigiénikushoz, hogy biztosan rendben van-e minden a fogainkkal.

Amennyiben ezekre mind figyelünk, akkor máris egy sokkal jobb életminőséget érhetünk el.

Azonban vannak olyan emberek is, akik nem csak hogy erre nem figyelnek, de a bánatukat alkoholba is folytják. Ebben az esetben jól jöhet az alkoholizmus teszt.

A Felépülők csapata az alkoholizmus teszt kitöltése nélkül is tud segíteni Neked.

A 28 napos bentlakásos programjuknak köszönhetően minden felépülni vágyó alkoholista megkaphatja azt a szabadságot, amire vágyik. Alkohol és kisértés nélküli élet. Habár mindenki úgy születik, hogy józanul tudja élni az életét, ha valaki már az alkoholizmus veszélyesebb stádiumában jár, akkor neki bizony nagyon nehéz lesz újra megtanulnia józanul élnie a mindennapjait. Azonban egyáltalán nem lehetetlen ez a feladat sem.

A Felépülők csapata hiszi, hogy kellő őszinteséggel, tenni akarással, nyitottsággal és hajlandósággal mindenki felépülhet. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy segítséget kérjen az ember, azonban itt vannak a Felépülők, hogy segítsenek.

Ők egy olyan csapat, akiknek az alapítói szintén átélték az alkohol kísértését, az alkohol iránti vágyat, és a függőséget. Azonban volt olyan akaraterejük és elszántságuk, hogy felépüljenek belőle. Ma már másoknak segítenek, hogy ők is megtapasztalhassák az élet szebbik oldalát.

Profi szakemberekkel dolgoznak együtt, ezért a saját tapasztalat mellett a szakmai tudás is garantált.

A programjuk egy olyan minnesotai modellen alapul, ami már 1949 óta bizonyítja a sikerességét, és számtalan embernek könnyítette már meg az életét. Ha úgy gondolod, hogy neked is szükséged lenne egy ilyen programra, akkor látogass el a Felépülők oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz: felepulok.hu

A családunkban szerencsére nekünk ilyen probléma még nem volt, de az egyik barátom sajnos belecsúszott az alkoholproblémába. Alkoholizmus teszt helyett viszont egyből a Felépülők csapatához fordultunk. Szerencsére akkor már ismertem őket, és egy telefonbeszélgetés keretén belül egyeztettek is egy időpontot személyes találkozásra. Itt megtörtént az állapotfelmérés, és megbeszélték a lehetséges megoldásokat. Úgy látták, hogy a barátomnak a segítségére tudna lenni a 28 napot bentlakásos programjuk, ezért mivel elég elszánt volt a változtatásra, bele is vágott. Aláírták a szerződést és már csatlakozhatott is az újonnan induló csoportba.

A 28 nap alatt egy meghatározott keretrendszer és szigorú szabályok segítik a bent lakókat, hogy minél könnyebben ellen tudjanak állni az alkohol iránti kisértésnek és vágynak. Ez az elején egy nagyon nehéz dolog, de ahogy halad a program, úgy tanulnak meg az emberek újra józanul létezni. A program keretén belül kapnak útmutatást ahhoz is, hogy miként tudják az elért eredményeket hosszú távon is fenntartani. Ebben nagy pluszt tud jelenti a 2 éves díjmentes utógondozás is, amit a Felépülők csapata biztosít minden résztvevő számára.

Ha valaki igénybe veszi ezt a segítséget is, akkor a felépülés szinte garantált lesz.

Ugyanis a programjuk 75-90%-os eredményességet mutat.

Többet szeretnél megtudni a programról, esetleg az alkoholizmusról? A felepulok.hu oldalán mindezekről részletesen olvashatsz. Nagyon jó edukációs tartalmak is vannak a témában, ezért ha valamelyik szeretted szenved esetleg alkoholbetegségben, és nem tudod hogyan segíthetnél rajta, akkor a „Hozzátartozók” fül alatt találsz olyan tartalmakat, amiknek köszönhetően már tudni fogod, hogy mit tehetsz.

A Felépülők programjában mindenki egy családias és baráti közegben tapasztalhatja meg a támogatást, a segítséget nyújtó kéz fontosságát és a józanság örömét.

A felepulok.hu azért jött létre, hogy minél több embernek tegyék szebbé és jobbá az életét. Mivel saját tapasztalat áll a hátuk mögött, ezért átérzik a hozzájuk érkező emberek problémáját, nehézségeit. Ha őket választod, akkor biztos jó kezekben leszel.

A hagyományos addiktológiai kezelések helyett válaszd őket!