2023.10.04.
Laczkó Péter aktivitása

Laczkó Péter aktivitása

Laczkó Péter már közel 30 éve aktív és sikeres vállalkozó. Ez már önmagában is elég bizonyíték azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnének egy tapasztalt cégvezetőtől tanulni, és értékes tudását a gyakorlatban is hasznosítani.

Jelenleg kevés olyan vállalati konzultáns létezik, akit jobban hitelesít a tudás és a gyakorlati felsővezetői tapasztalat. Ugyanis nem általánosságokat tanít és nem üres frázisokat pufogtat, hanem könnyen alkalmazható és kézzel fogható, személyre szabott gyakorlati eszközöket, amelyek bármely vállalkozást hozzásegíthetnek az eredményesebb és sikeresebb működéshez.

Laczkó Pétert nem csupán a cégvezetői tapasztalata teszi az ország és a régió egyik legelismertetebb szervezetfejlesztési konzultánsává és motivációs specialistájává. Olyan emberről beszélünk, aki évek óta folyamatosan fejleszti a tudását és gyarapítja a tapasztalatát, hogy még több segítséget tudjon adni a teljesen különálló iparágakban működő cégvezetőknek, és a lehető legérthetőbb formában, a gyakorlatban is alkalmazható módon tegye a vállalkozásukat sikeressé.

Emellett vezetőképző coach és tréner. Nem hisz az általánosságokban és a bonyolult jótanácsokban. Az egyszerűen alkalmazható és könnyen megérthető, személyre szabott megoldásokban hisz. Képzésein olyan nézőpontokat és megoldásokat ad, amelyek mindegyikét nyugodtan lejegyezheti egy fejlődni vágyó vállalkozó, és ezeket a következő naptól már alkalmazhatja is. Ráadásul minden általa tanított anyagot a saját életében is jól látható módon és mindenki számára példa értékűen alkalmazza.

Bár rendkívül sikeres és népszerű előadó, ugyanakkor nem a színpad a fő működési területe, hanem a cégvezetők irodája, valamit a termelési, szolgáltatási terület. Ha valaki tényleg szeretné elérni, hogy a vállalkozása sikeresebb legyen, Laczkó Péternek nem csak az előadásait hallgathatja meg, hanem személyes konzultációk keretében személyes segítséget is kérhet tőle.

Laczkó Péter szereti a kézzel fogható megoldásokat, azokra pedig nem egy előadóterem színpadán talál rá az ember, hanem a cég mindennapi működésében. Mint a Lawrence & Bennet Zrt. vezető konzultánsa pont erre szakosodott. A vezetőkkel szorosan együttműködve megkeresi a vállalkozás sikeres működését leginkább akadályozó valódi okokat, és érthető, gyakorlati programok bevezetésével, közös erővel segít meg is oldani azokat.

Továbbá vállalati stratégiák, értékesítési és logisztikai rendszerek kidolgozásának a szakértője. Így amennyiben úgy érzi, hogy Önt is maga alá temeti a munka, vagy a cége olyan mértékben növekedett, hogy már nem látja át tisztán a teljes működését, érdemes olyan szakemberhez kell fordulni, aki biztosan találkozott már ennél meredekebb gondokkal, problémákkal, és meg is oldotta azokat.

Laczkó Péter nem csak a hazai vállalkozásoknak segít, hanem a környező országokban, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában és Montenegróban is dolgozik.

Miért fontos ez? Azért, mert olyan széleskörű tapasztalattal bíró szakember, akinek azért lehet a tudásában megbízni, mivel bizonyítottan képes alkalmazkodni szinte bármilyen gazdasági környezethez, kultúrához és gondolkodásmódhoz. A felsorolt országoknak mind-mind különálló kultúrája, gondolkodásmódja és gazdasági rendszere van.

Ennek ellenére mégis számtalan olyan külföldi cégnek segített, akik különböző területeken, teljesen különböző iparágakban működnek. Most már sokkal sikeresebbek és eredményesebbek és optimális létszámú, képzett munkatársakkal, jóval szervezettebben termelnek.

Laczkó Péter a komoly szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Várja, hogy Önnek is segíthessen a sikeresebb és eredményesebb termelés elérése érdekében, hogy Önnel szorosan együttműködve, józan és egyszerű vállalatvezetési rendszereket tudjanak bevezetni az Ön vállalkozásába is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.