Torta készítés

Az Európa Kávéház és Cukrászda cukrászüzeme magasan képzett szakemberekkel áll a vendégek rendelkezésére. Kiemelkedő minőségű német, holland, belga és olasz alapanyagok felhasználásával, naprakész szaktudással készítjük cukrásztermékeink mindegyikét. Rövid határidővel vállaljuk alap- és különleges torták elkészítését egyedi csomagolással, akár házhozszállítással is. Kínálatunkban tej-, cukor-  és gluténmentes sütemények is megtalálhatók. Tegyen próbára minket!

Esküvői torta készítés

A nagy múltú cukrászdánk csakis válogatott és kiváló minőségű alapanyagokból készíti termékeit, melyek egyetlen eseményről sem hiányozhatnak. Cukrászatunk három Mestercukrásza készséggel áll megrendelőink rendelkezésére, hogy megvalósítsák a legszebb és legmerészebb álmokba illő esküvői- és formatortákat. Szakmai felkészültségünknek köszönhetően a néhány fős rendezvényektől egészen a több ezer fős események teljeskörű ellátására képes cukrászkonyhánk. Az Európa Kávéház és Cukrászdában nagy gondot fordítunk a 100%-os vásárlói elégedettségére. Ezért is van lehetőség termékek előzetes kóstolására, majd a házhozszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően a megrendelt termékek esküvőkre, rendezvényekre való kiszállíttatására.

Ne bízza vendégei elégedettségét a véletlenre. Bízza inkább az Európa Kávéház és Cukrászda csapatára!

Rendezvény ellátás

Az Európa Kávéház és Cukrászda készséggel vállalja rendezvények édes és sós süteményekkel való teljes körű ellátását. Legyen szó akár néhány fős családi, vagy több ezer fős vállalati eseményről. Minden megrendelőnk számára megfizethető áron kínáljuk a kiemelkedő minőségű termékeinket, továbbá az egyéni igényeket is készéggel teljesítjük cukrászüzemünkben. A megrendelőink elégedettségére kiváló minőségű alapanyagaink és cukrászüzemünk mestercukrászainak szaktudása az örökgarancia. Tegyen próbára minket Ön is!

Webshopon elérhető kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Rendezvényhelyszín bérlés

Az Európa Kávéház és Cukrászda exkluzív rendezvényhelyszín olyan eseményekhez, amik megkövetelik az eleganciát. Tökéletes választás sajtótájékoztatókhoz, könyvbemutatókhoz és interjúbeszélgetéshez, vagy éppen családi és céges rendezvényekhez. A rugalmasan alakítható szeparéink különböző méretekben állnak a megrendelőink rendelkezésre. A különtermek igénybevételéhez előre leköthető és variálható fogyasztási csomagokat is ajánlunk.

A rendezvényhelyszínek igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges, amit megtehet személyesen az Európa Kávéház és Cukrászdában, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén +36 1 312 2362, europakavehaz@europakavehaz.hu.

Cukrász képzés az Európában

Az Európa Kávéház és Cukrászda 1999-óta nyújt lehetőséget a cukrász szakma iránt érdeklődőknek, hogy elsajátítsák a legmagasabb szintű szaktudást kávéházunk Mestercukrászaitól. Az oktatáson való részvétel lehet államilag támogatott vagy önerőből finanszírozható OKJ-s képzés is. Olyan nagy múltú vendéglátóiskolák tanulóinak képzéseben veszünk részt, mint a Gundel Károly Vendéglátóipari SZKI., Dobos C. József Vendéglátóipari SZKI., vagy éppen Giorgo Perlasca SZK.SZKI. és a Szamos Iskola. A nappali tagozatos oktatás mellett természetesen lehetőség van esti és felnőttképzésben való részvételre is. Szakképzőhelyünk a BKIK akkreditációnak köszönhetően 16 tanuló foglalkoztatásra alkalmas. A magas szintű oktatásminőségünknek köszönhetően tanulóink neves szakmai versenyeken folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el.

V.I.P. Európa kártya

Az Európa Kávéház és Cukrászda teljes személyzete kiemelt figyelmet fordít a törzsvendégeire. Kávéházunk visszatérő vendégei részére kialakítottunk egy törzsvendég programot, melynek keretein belül a névre szóló „Európa kártya” felmutatásával 10% árkedvezményhez juthatnak a kártyabirokosok. A rendszeresen visszatérő vendégeink automatikusan megkapják felszolgálóinktól az Excelsior kávéjuk mellé hűségükért járó köszönetünket, a személyre szóló „Európa kártya” formájában.  Gondoltunk azon vendégeinkre is, akik nem tudnak gyakran ellátogatni hozzánk, de amikor csak tehetik az Európa Kávéház és Cukrászra szolgáltatásait veszik igénybe. Számukra már egyszeri, minimum 15.000 Ft-os vásárlásnál igényelhető az „Európa kártya”, melynek előnyeit minden egyes visszatérésük alkalmával kiélvezhetik. Az Európa Kávéház és Cukrászdában vásárolható ajándékcsomagok mellé pedig meglepetésként egy gyönyörű „Európa plakettet” csomagolunk, ami az öntapadós felületének köszönhetően remekül mutathat akár egy határidőnaplón is. A plakett felmutatásával szintén árkedvezményt biztosítunk.

4518
Elkészített torta
732
Elégedett partner
37
Képzett cukrász
1321
Lebonyolított rendezvény