Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Az Európa Kávéház és Cukrászda nem csak a remek Excelsior kávéjáról és süteményeiről közismert a fővárosiak körében. Budapest szívében található, exkluzív hangulatú kávézónk tökéletes rendezvényhelyszín olyan eseményekhez, amik megkövetelik a maradéktalan eleganciát. Hiszen a központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető minden vendég számára.

Közösségi tereink már számtalan alkalommal adtak otthont sajtótájékoztatóknak, könyvbemutatóknak és interjúbeszélgetéseknek, vagy éppen családi és céges rendezvényeknek.

A rugalmasan alakítható helyiségeink különböző méretekben állnak a megrendelőink rendelkezésre. A galériánk 50 férőhelyes. Az ott található 40m2-es alapterületű különtermünkben színházi elrendezéssel, akár 40 fő részére biztosítunk kényelmes ülőhelyet. Földszinti kistermünk 25 fő részére ideális választás egy exkluzív rendezvényhez, vagy előadáshoz.

A nálunk tartott rendezvények és események sikeres lebonyolításához díjmentesen biztosítunk technikai felszereléseket, legyen szó projektorról, vetítő vászonról, notebookról, presenterről, vagy flipchartról. Az Európa Kávéház és Cukrászda teljes területén szélessávú internetet biztosítunk a zavartalan munkához. A rendezvényeken résztvevő vendégek maradéktalan elégedettségről pedig a rendezvényeinkhez ajánlott, előre leköthető és variálható fogyasztási csomagokkal gondoskodunk.

A rendezvényhelyszínek igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges, amit megtehet személyesen az Európa Kávéház és Cukrászdában, vagy az alábbi elérhetőségek egyikén +36 1 312 2362, europakavehaz@europakavehaz.hu.

Hol vagyunk?

Európa Kávéház és Cukrászda
1055 Budapest, Szent István krt. 7-9.
Telefon: +36 (1) 312-2362
Email: europakavehaz@europakavehaz.hu